Ibo Island Lodge

Ibo Island Lodge biedt u een van de meest unieke, authentieke en luxueuze accommodaties in Mozambique. De lodge is gelegen tussen weelderige tuinen met frangipani, bougainville en palmbomen aan de kustzijde van Ibo Island in de Quirimba Archipel. De lodge bestaat uit drie historische en prachtige herenhuizen, elk meer dan 150 jaar oud, liefdevol hersteld in hun voormalige glorie.
 

Elk van de 14 kamers is individueel ontworpen en biedt elegante palen, metersdikke koraal en kalkmuren, verheven hoge plafonds en solide  teak balken. De kamers zijn voorzien van airconditioning en plafondventilatoren om de kamer aangenaam koel te houden in het milde tropische weer.

Drie zwembaden wenken om even te ontsnappen aan de hitte van de dag terwijl u geniet van een legendarische Mojito! De Bela Vista lounge biedt een fascinerend uitzicht over de baai bij hoogtij. Geniet van een drankje onder de sterrenhemel of plan een romantisch diner voor twee. De getalenteerde chef-koks staan bekend om hun award-winnende smakelijke menu’s en verse zeevruchten, meestal vergezeld van tropisch oranje zonsondergangen en een dromerig uitzicht over de baai.

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!