Ongava Lodges

 

Ongava Private Game Reserve is een 30 000 ha groot privé-reservaat en daarmee één van de grootste in het land. Het bevindt zich aan de rand van Etosha in het noorden van Namibië. Binnen dit domein kunt u terecht voor luxe, intimiteit en alle comfort in een uniek kader in één van de Ongava lodges. Het is de ideale uitvalsbasis om vogels te spotten, een gamedrive doorheen het reservaat te ondernemen, een stevige natuurwandeling aan te gaan of uw fotokwaliteiten te demonstreren en verder aan te scherpen.

  • Ongava Lodge: Deze lodge telt 14 kamers, 13 met twin bed en één geschikt voor families tot 4 personen. Elke kamer (chalet) beschikt over een aircosysteem, binnen- en buitendouche, privédek en een game drive voertuig met gids.
  • Little Ongava: Deze lodge, gelegen op een hoge heuvel met panorama over de omgeving, telt slechts 3 villa's. Deze beschikken elk over een kingsize bed, een binnen-en buitendouche en een privé-pool, evenals een game drive voertuig met gids. In één van deze villa's is privacy en luxe aan orde!
  • Tented Camp: 8 ruim uitgeruste tenten met zwembad staan ter uwer beschikking (6 met twin bed, 1 double en 1 familykamer)
  • Andersson's Camp: genaamd naar de Zweedse ontdekkingsreiziger die de Etosha Pan voor het eerst in kaart bracht, familievriendelijk resort.

 

Andere accomodaties in in Etosha National Park

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!