Onguma Lodge (The Fort)

 

Onguma bundelt verschillende lodges en kampplaatsen in de omgeving die allemaal het vermelden waard zijn. Ze liggen in het Etoshapark waar zo'n 30 soorten wild te spotten zijn: neushoorns, olifanten, leeuwen, luipaarden, zebra's, ... Safari's gebeuren zowel in Etosha als Onguma. Onguma heeft ook een eigen airstrip.

We kiezen er ééntje uit: Onguma The Fort aan de oostelijke toegangspoort van het Etosha Park. Daarnaast horen ook het Tented Camp (7 luxetenten), Tree Top Camp (4 bungalows in de vorm van 'paalwoningen'), Bush Camp (19 kamers en familiesuites) en Etosha Aoba Lodge (12 cottages) tot het Onguma domein.

Dit hotel kenmerkt zich door het unieke gebouw waarin het is gehuisvest en het Marokkaans-Afrikaanse design waarin het werd ingericht. Het hotel is prachtig gelegen aan de rand van het fenomenale Etosha Park, met zicht op de Fishers Pan. De luxelodges in het luxekamp zijn opgedeeld in 3 kamertypes.

  • Er zijn 12 exemplaren van de Bush Suite. Deze is voorzien van indoor en outdoor douche én een fantastisch zicht over de Etosha Pan. De kamers hebben badkamer met bad, binnen-en buitendouche, haardroger, airco, telefoon, minibar, safe, wifi, open haard en terras. Eén Bush Suite doet dienst als Honeymoon Suite, deze ligt iets verderaf van het hoofdgebouw om in alle rust te genieten (eigen lounge, buitenbad en open haard).
  • De iets luxueuzere Sultan Suite (er is er maar eentje van) bevindt zich in het hoofdgebouw, vlak boven het gemeenschappelijke zwembad.

Het gemeenschappelijke zwembad beschikt tevens over een zonnedek. Er is een lounge met open haard, shop, bib en restaurant. Er is overal wifi in het hotel.

Vanuit het hotel kan u op game drive door het Etosha park, ook 's nachts en bij zonsondergang mogelijk.

Kinderen vanaf 7 jaar zijn hier welkom.

Andere accomodaties in in Etosha National Park

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!