Makanyi Private Game Lodge

 

Makanyi Private Game Lodge opende zijn deuren in 2015 in Timbavati, een onderdeel van het Greater Kruger NP (2.4 miljoen ha groot) en habitat van The Big Five. U bereikt de lodge na 50 minuten rijden vanaf de luchthaven van Hoedspruit (wordt rechtstreeks aangevlogen vanaf Johannesburg tweemaal daags en vanaf Kaapstad éénmaal per dag).  

De Main Lodge van het resort, de lounge zeg maar, heeft een ruim panoramadek, zwembad met zonnedek, cocktailbar en TV. Hier ontspant u na één van de twee game drives die u met de drivers van het hotel inplant. Dagelijks is er een ochtenddrive en een middagdrive, daartussen en erna spendeert u tijd in en rond het resort.

Het hotel telt zeven luxueuze suites met een groot bed, zithoek met vuurplaats, bad en douche, privédek met loungestoelen en buitendouche. De kamers beschikken tevens over een minibar, koffieapparaat en haardroger. Al is vooral het zicht op de natuur zijn geld meer dan waard. Twee van de zeven kamers zijn specifiek uitgerust voor pas getrouwde stellen op huwelijksreis met meer privacy (verder gelegen van de main lodge) en privé-zwembad met terras om samen te dobberen of onder een plaid naar de fantastische sterrenhemel te turen.

Makanyi Lodge serveert de heerlijk lokale, eerlijke Zuid-Afrikaanse keuken met bijpassende nationale wijnen. U kan ook een 'bush picknick' vragen of een romantisch dineetje onder de sterren lijkt ons ook wel iets.

Naast de game drives, waar u de vijf grote dieren in hun natuurlijke habitat vindt, kan u ook op 'bush walk' waarbij de verse sporen van dieren u leiden naar ... misschien wel een kudde voorbijlopende neushoorns. Ook vissen is mogelijk. Andere excursies die u in deze lodge kan boeken zijn een fotosafari en 'art safari'.

In de Curio Shop kunt u op zoek naar leuke hebbedingetjes of souveniers voor het thuisfront; er zijn tot slot ook een spa en gym.

Andere accomodaties in in Kruger National Park

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!