Song Saa Private Island Resort

 

Song Saa is het eerste eiland dat als privé-eilandresort werd ingericht in Cambodja. Intimiteit, luxe en harmonie met de natuur staan centraal. Hier kan u echt de wereld achter u laten: u bevindt zich in een oase van maagdelijke regenwouden, tropische riffen en witte stranden. Het hotel bevindt zich op twee eilandjes van de Koh Rongarchipel: Koh Ouen en Koh Bong, beiden met een voetbrug met elkaar verbonden. Dramatische zonsondergangen of nachten vol sterren worden uw deel.

Vanuit Sihanoukville vaart u in een halfuurtje naar dit eiland per speedboat; Sihanoukville ligt op een groot uur vliegen van Siem Reap Airport.

Accommodatie

Alle kamers zijn voorzien van een groot bed, buitendouche, privéterras en eigen zwembad en werden zoveel mogelijk gefrabriceerd in duurzame, natuurlijke materialen én met respect voor de natuurlijke omgeving waarin het hotel zich bevindt. Ondermeer wrakhout, dat werd gevonden op de stranden of op oude fabriekswerven van havenstad Sihanoukville, werd gebruikt voor de inrichting van uw kamer.
Het resort telt 27 comfortabele kamers, verdeeld over 3 kamertypes: de Overwater Suite (denk aan het beeld van een resort op de Malediven), de Jungle Suite (met 1 tot 2 slaapkamers) en de Ocean View Suite (met 1 slaapkamer). Er zijn 22 villa's met één slaapkamer en 5 met twee slaapkamers. Nog exclusiever wordt het als u de enige Royal Suite uit het hotel reserveert, deze telt tevens 2 slaapkamers.

Restaurants en bars

Het 'Vista Bar' restaurant verwent u met vooral lokale, Cambodjaanse specialiteiten bereid volgens westerse technieken; in de 'Driftwood Bar' kunt u op elk moment van uw verblijf terecht voor een verse pizza, tapas bij een lekker wijntje of een welverdiende cocktail op het strand. Op vezoek kan uw diner ook worden geserveerd langs de rand van het zwembad, in uw eigen villa of op een andere locatie van het resort. Lokale, verse en duurzame producten worden zoveel mogelijk gebruikt.

Sport en ontspanning

Wanneer u voet zet op het eiland, hoeft u nergens meer heen. Alles is mogelijk op uw privé-eiland. Er zijn de infinity pool (naast het privézwembad bij uw hotelkamer), spa en wellness (met speciale arrangementen) en een yoga-en meditatiecentrum. In uw verblijf zijn ook volgende activiteiten kosteloos inbegrepen: snorkelen, kayaktochten, een filmpje meepikken in de privécinema, een sessie ochtendyoga of een eilandsafari. Het hotel heeft een privéstrand. Andere opties: scubadiving, windsurfen, kiten, kookles, ...

Dienstverlening

In het hoofdgebouw is er een boetiek waar luxeproducten, designermerken en lokale kunstwerken te koop worden aangeboden. Voor een extra toelage kan u een picknick aanvragen, een scubadive doen, een tocht door de wilde mangrove ondernemen of zelf een speedboot huren.

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!