The Chedi Muscat (Traveller Made)

 

Tijdens uw bezoek aan Muscat of op doorreis doorheen de parel op het Arabische Schiereiland, kunnen we u ten zeerste 'The Chedi' aanbevelen. Dit tophotel, en vijfsterren design-beachhotel, ligt met de voeten in de Golf van Oman, heeft het stadscentrum van Muscat op wandelafstand en prijkt als een postkaartje met het Hajar-berglandschap in de achtergrond. The Chedi ligt op een kwartiertje vanaf de luchthaven en 20 minuten vanaf Oud-Muscat. Het hotel opende in 2003 als eerste hedendaagse hotel in het land.

Het hotel profileert zich met goed uitgeruste kamers, mooie en strak afgelijnde tuin met verschillende waterpartijen, unieke zwembaden, een grote vernieuwde spa en een lekkere keuken. 

Wegdromen? www.worldoftravel.be/accommodatie/azie/oman/muscat/the-chedi-muscat

 

Accommodatie

Dit resort verwelkomt u in één van de 158 kamers, verdeeld over verschillende kamertypes: de Serai Room, de Deluxe Room, de Club Deluxe Rooms, de Club Deluxe Terrace Rooms en de Chedi Club Rooms. Die laatste twee kamercategorieën geven toegang tot de club lounge. Kernwoorden voor wie de club lounge een bezoekje wil brengen: cocktail en canapé, casual en intiem, snacks en thee. Alle kamers kijken uit over de Golf van Oman, de tuinen of de bergen aan de horizon. Bij elk verblijf geniet u van een dagelijks ontbijt, dagelijkse fruitmand, TV, muziekinstallatie, kluisje en koffie-en theefaciliteiten.
 

Restaurants en bars

Met 6 eetgelegenheden en 2 bars/lounges komt u op geen enkel moment van de dag iets te kort als het op eten en drinken aankomt. Onmogelijk! De zes hotelrestaurants bedekken zowat de hele wereldkeuken, zodat u tijdens uw verblijf lekkers uit alle hoeken van de wereld kunt degusteren.

  • The Restaurant: fijne keuken zonder meer (specialiteiten uit de Middellandse Zee, het Midden-Oosten, Japan en Indië)
  • Beach Restaurant: lekkers met een fijn zeezicht als surplus (gespecialiseerd in zeevruchten en vis)
  • The Arabian Courtyard: keuken met sterren en hemel
  • The Serai Pool Cabana en The Chedi Pool Cabana: dineren bij het zwembad
  • The Long Pool Cabana: Japanse keuken en proeven van het Midden-Oosten

De 2 bars zijn de Lobby Lounge en de Shisha Lounge, waar kleurrijke divans met schemerig lantaarnlicht en waterpijpen u opwachten.
 

Sport en ontspanning

Geen tijd te verliezen in dit hotel, al was het maar om van alle diensten en ontspanningsmogelijkheden gebruik te kunnen maken tijdens uw verblijf. De vernieuwde spa, de grootste van de stad, heeft 13 kamers waar massage, manicure, pedicure en reinigingsrituelen mogelijk zijn. Er zijn ook twee tenniscourts. En dan gaan we even goochelen met straffe cijfers en superlatieven: zwemmen kan in één van de drie buitenzwembaden, waaronder een 103 meter lang zwembad, één van de langste in de ruime regio; de health club is 700m² groot en er is een privéstrand voor gasten van 370m lang.
 

Dienstverlening

In de lobby van het hotel is een boetiek met verkoop van decoratie, juwelen, ambachtelijk geproduceerde hebbedingetjes en kledij. Het hotel kan op aanvraag u helpen met de organisatie van verschillende tours in de regio (Sultan Qaboos Grand Mosque, Wahibi Sands, Wadi en Muscat om er een aantal te noemen) of huwelijks- en andere ceremonies.

Dit hotel maakt deel uit van het Traveller Made-netwerk. Bij boeking via ons kantoor (Traveller Made-netwerk) geniet u daarom ter plaatse van tal van voordelen.

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!