Galapagos Safari Camp

 

De Galapagoseilanden liggen zo'n 1.000 km voor de kust van Ecuador. Op Santa Cruz-eiland, één van de eilanden in de archipel, kan u terecht bij Michael en Stephanie Mesdag. Het koppel was een aantal jaren terug op bezoek op het eiland en werden instant verliefd op de overweldigende natuur ervan. Ze lieten hun oog ook vallen op een afgelegen boerderij, één van de laatsten van Santa Cruz. De passie voor Galapagos werd zo groot dat ze beslisten hun Europees leven op te geven en hun droom achterna te gaan. Ze kochten de boerderij en startten met de opbouw van hun levensdroom, dat wat vandaag het Galapagos Safari Camp is.

Het resultaat is een van passie doordrongen familie-vriendelijk kamp ten midden van de prachtige natuur van Galapagos, uitkijkend over de Pacifische Oceaan. Op een 55 hectare groot domein nodigt het koppel u uit om terug te keren naar de natuur met de schildpadden en vogels als vaste metgezellen. Het kamp staat voor discrete luxe; is gezellig, persoonlijk en onpretentieus. 

Accommodatie

In het kamp kan u terecht in één van de negen Luxury Tents op een houten platform tussen de natuur; elk met een privébadkamer (met warme douche), comfortabel interieur, elektriciteit en balkon. Er is geen wifi, deze is er (beperkt) enkel in de Main Lodge. 
Naast de 9 tenten is er ook de Family Suite voor gezinnen tot 6 personen. Deze kamer bestaat uit 3 slaapkamers: een master bedroom en twee twin rooms. 

Restaurant en bar

De lunch kan u nemen op het Viewpoint Terrace. Focus ligt op organisch eten volgens het principe 'farm to table': zoveel mogelijk eigen gekweekte en lokale producten.

Sport en ontspanning

Centraal op het uitgestrekte domein ligt de Main Lodge. Hier vindt u een veranda, open haard, lounge, bib en bar. Het is, tijdens uw verblijf, de centrale ontmoetingsplek van het kamp. 
Ter ontspanning is er, ingeklemd tussen de bomen, de infinity pool, vanwaar u uitkijkt over de Pacifische Oceaan. 

Dienstverlening

Het hotel heeft een erg familievriendelijk imago: er is naast de Family Suite voor gezinnen ook de Kids Club (uitsluitend in vakantieperiodes) en programma's worden op aanvraag aangepast volgens de leeftijd van uw meereizende kinderen. 
De staff van het kamp helpt u graag met het kiezen van een safari-programma op maat: een combinatie van verschillende eilanden, enkel Santa Cruz, het vasteland van Ecuador in combinatie met het kamp, snorkelcruises, ...

Andere accomodaties in in Galapagoseilanden

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!