Sol Y Luna (Traveller Made)

 

Net buiten het centrum van Urubamba, 60 km ten noorden van Cusco, ligt het karaktervolle Sol Y Luna. 2.800 meter hoog, hoog in de Sacred Valley (Valle Sagrado), bevindt u zich tussen de hoogste van de Andespieken. U verblijft in een stijlvol hotel, ten midden van vogels en bloemen. Vlakbij kan u naar verschillende archeologische sites zoals die van Ollantaytambo en Pisac. 

Accommodatie

Sol Y Luna telt 43 kamers met 'Incatouch'. Elke kamer is een eigen, vrijstaand huisje op het groene domein, dat netjes geïntegreed is in de natuurlijke omgeving. Elke kamer heeft een telefoon, kluisje, terras en centrale verwarming. Het merendeel van de kamers is in het type 'Superior Casita', kleine huisjes uit adobe en hout én met terras; met double, twin, triple of quad-formatie. Daarnaast zijn er tien Deluxe-kamers en een handvol Premiumkamers. De Deluxe-kamers hebben een TV, lounge, vloerverwarming, terras, bar, vuurplaats, kluis en geluidssysteem. De Premiumkamers hebben een eigen leefruimte, terras, erg ruime kamers en een jacuzzi in openlucht. 

Restaurants en bars

Sol Y Luna gaat voor kwaliteitsvolle seizoensproducten, ingrediënten uit de eigen tuin en lokaal geïnspireerde gerechten. Aan het hoofd van de keuken staat chef-kok Nacho Selis. De 'Kila Wasi' (huis van de maan) serveert 'Novo Andino', een combinatie van authentieke Andes-keuken met internationale invloeden. Er is ook het Wayra-restaurant. Achteraf kan u ontspannen in de 'Chicha Wasi Bar' met een niet te versmaden Pisco Sour. 

Sport en ontspanning

Het hotel helpt u graag met het uitwerken van een goed gevuld programma tijdens uw verblijf. U kan een vlucht maken over de Andes, een kookdemo volgen, paardrijden (het hotel heeft 'Paso Horses' in zijn eigen stallen in de Wayra Ranch) of kanoën, raften, mountainbiken, quadrijden, vogels spotten,... Het hotel beschikt over tennisvelden, een buitenluchtzwembad, sauna, jacuzzi, fitness, 'Yacu Wasi' spa, yogaklas, ...

Dienstverlening

In het hotel kan u terecht in de hotelboetiek. 
Sol Y Luna is een Traveller Made-hotel; als Traveller Made-kantoor geniet u bij boeking van verschillende voordelen ter plaatse. 

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!