Long Beach Lodge

 

Net ten zuiden van Tofino, in een adembenemend landschap ligt Long Beach Lodge aan de Cox Bay Beach.

Accommodatie

Long Beach Lodge telt 41 Lodge Rooms (opgedeeld in de categorieën: Deluxe Beachfront, Standard Room en Pacific Penthouse Suite) en 20 Rainforest Cottages, allen met zicht op de wilde golven van de Pacific. De cottages zijn geschikt voor gezinnen of meerdere koppels die meer intiem willen verblijven en/of een langer verblijf verkiezen in het hotel. Deze kamers tellen 2 slaap-en badkamers, een keuken met leefruimte en een privé-patio met hot tub.

Restaurants en bars

Het centrale plekje van het hotel is de 'Great Room': deze plek doet dienst als restaurant, maar is ook dé ontmoetingsplek van alle gasten. De sfeer is er hartelijk en warm: het houtvuur knettert er de hele dag door, u geniet van een prachtig zicht op het zandstrand, de surfers en de vuurtoren jn de verte en het interieur is voornamelijk uit hout opgetrokken. De Sandbar Bistro Patio nodigt u buiten op het strand van Cox Bay Beach uit om te ontspannen na een surfpartij of om gewoon casual een drankje en hapje te nuttigen op de beachfront patio. De Long Beach Lounge Resort is de derde eet-en drinkgelegenheid in dit resort. Daarnaast kan u op aanvraag dineren in uw eigen kamer, zijn er brunches, kan u een wijntje uit de ruime wijnlijst degusteren en er is een après-ski arrangement.

Sport en ontspanning

De 'hot tub' is in het vaak frisse en wisselvallige Canada geen onmisbare luxe. Daarnaast zijn er een sauna, koffiebar en souvenierwinkel. In het 'Riptide Center' is er een fitness met ruime faciliteiten, buiten op het terrein zijn BBQ-stellen voor wie zelf een zomerse barbecue wenst te ondernemen.

Dienstverlening

Uniek in zijn genre: dit resort heeft, we zijn dan ook in surfspot Tofino, een eigen surfschool op de site van het hotel. Hier kan u één van de instructies surfen of paddleboard volgen op uw niveau. En verder zijn er ook verhuur van surfmateriaal, boottochten op zee en mogelijkheid tot kayak, vissen, fietsen, minigolf, hiking, yoga, ...

Andere accomodaties in in Tofino

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!