Beleving

3x Grand Canyon: ter land, te water en in de lucht

De Grand Canyon, alles samen ruim 3000km² groot is het domein van de Colorado River, zo'n 400 km lang. De Grand Canyon te voet verkennen, is de gebruikelijke verkenningstocht. Maar raften op de Grand Canyon is een op zijn minst bijzondere ervaring, een helitocht is al helemaal te gek voor woorden. Tussen de canyon in, liggen watervallen en rotsformaties verborgen die u enkel via de Coloradorivier kan verkennen of vanuit het helikopterraampje kan aanschouwen. Een gezonde portie adrenaline en goesting voor avontuur volstaan om te vertrekken ...

De 'Canyon River Adventure tour' is één van de meest spectactulaire en populairste manieren om de Grand Canyon te verkennen. U vliegt eerst vanaf Grand Canyon Airport over de Colorado River, Canyon Eastern Rim en Lake Powell richting Page (1u, scenic flight, airco voorzien). Daarna verkent u 90 minuten lang Antelope Canyon met een Native American gids vanuit een 4x4-voertuig. Het derde deel van de tocht is een boottocht per gemotoriseerde raft van 24km op de Coloradorivier (Glen Canyon). Onderweg houdt u halt voor het bewonderen van de oude muurtekeningen, eindpunt is Lee's Ferry.
In dit pakket zitten 2 maaltijden inbegrepen (ontbijt bij aankomst in Page en bistro lunch aan boord), inclusief transfers. Zo verkent u op verschillende manieren (te land, te water en vanuit de lucht) dit uniek natuurverschijnsel.
Totale duur: 12u

 

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!