Beleving

Bat-o-Bleu: zeilen op de Seychellen

De Seychellen vormen een ongeëvenaard decor om van een zeiltrip te genieten. De 115 eilanden hebben elk hun specifieke karakter en kunnen we opdelen in de Inner Islands en de lager gelegen Outer Islands. Bat-O-Bleu is een chartermaatschappij (met Belgische eigenaars!) met officiële licentie in de Seychellen, wat betekent dat ze voldoen aan alle voorwaarden en regelgeving. Dit is de beste garantie voor een zorgeloze vakantie. 

Bat-o-Bleu, wat?

Tijdens de voorbije vijf jaar hebben ze niet alleen een solide en tevreden klantenbestand opgebouwd, maar ook een lokaal team dat hun diensten professioneel ondersteunt. De crew bestaat uit een mix van Seychellois en Europeanen, en algemeen en technisch management, met thuisbasis op Eden Island Marina. Verder bestaat het team uit ervaren schippers, goed opgeleide koks en professionele onderhoudsmensen. Bat-o-Bleu garandeert u van start tot einde een persoonlijk en warm contact rechtstreeks met het topmanagment. Geen tussenpersonen om uw vragen te beantwoorden maar de managers zelf - tevens aandeelhouders - staan tot uw dienst  om u een onberispelijke vakantie met alles erop en eraan te bezorgen. Bat-o-Bleu zorgt voor persoonlijke en op maat gemaakte programma's, en dit in combinatie met de gelauwerde service aan boord door de ervaren crew. Oh, en nog iets...Bat-o-Bleu vraagt geen waarborg, waarom zouden ze...het is hun eigen crew die zorg draagt voor de jachten.

Bat-o-Bleu beschikt over 3 zeil catamarans die plaats bieden tot 8 personen en 1 motor jacht voor ongeveer 4 personen. Bat-O-Bleu gelooft niet in standaardprogramma's. Het is niet zo dat ze deze reizen enkel aanbieden aan fervente zeilers. Het is vooraal de bedoeling om de Seychellen te ontdekken op een avontuurlijke en unieke manier. Met vrienden of collega's deze prachtige archipel ontdekken op een luxueus zeiljacht spreekt uiteraard tot de verbeelding.