Beleving

Maharaja Express

De gloednieuwe Maharaja Express is ongetwijfeld de meest exclusieve luxetrein van India. U maakt een onvergetelijke reis door het prachtige Indische Rajasthan en geniet van de vijfsterren accommodatie van uw rijdend hotel. De trein beschikt over een speciale ophanging zodat u als het ware over de sporen zweeft. U rijdt meestal s’ nachts zodat u overdag voldoende tijd hebt om uw nieuwe bestemming te ontdekken.

Uw slaapvertrek is gelegen in één van de 23 luxueus gedecoreerde slaapcoupés. Er is keuze uit 4 verschillende categorieën. Er zijn 5 Deluxe wagons, 6 Junior Suite wagons, 2 Suite wagons en 1 Presidential Suite die een volledige wagon in beslag neemt. De coupés zijn rijkelijk gedecoreerd in klassieke stijl en beschikken over het modernste reiscomfort: dubbele of twin slaapcompartimenten met privé sanitair, flatscreen-tv, DVD, individueel regelbare airco, telefoon, internet, elektronische safe, … zodat u door India kan reizen als een moderne Maharadja.

De Maharaja’s Express beschikt over 2 restauratierijtuigen waar alle 84 reizigers in één sessie bediend kunnen worden. Een team van professionele topchefs gebruikt verse lokale producten voor de bereiding van de gastronomische en fusion-gerechten die begeleid worden door topwijnen. De dress code aan boord is eerder formeel voor de diners. Van de heren wordt verwacht dat ze verschijnen met een das en colbert. De dames komen in een cocktailjurk of in het lang. Overdag mag het iets informeler: comfortabel, ongedwongen maar elegant. Er bevinden zich 1 barwagon en één observatierijtuig met bar aan boord. Deze lenen zich uitermate om ontspannen na te keuvelen met uw medereizigers of te genieten van de prachtige panoramazichten.

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!