Beleving

Mustang Monument Resort (Nevada)

Mustang Monument is een duurzaam resort en reservaat voor wilde paarden. Omgeven door majestueuze bergketens, omvat het resort meer dan 900 vierkante mijl ten zuiden van Wells, Nevada, en biedt gasten een onvergetelijk safari avontuur.

Luxueuze gastranches en de combinatie met het Wilde Westen zorgt ervoor dat u als avonturiers over het domein reist, de bergen in om de natuur op zijn best te bewonderen. U wordt er overdonderd door de schoonheid van de wilde mustangs tijdens gespecialiseerde excursies. U ziet er meer dan 650 geredde mustangs die op het domein rondzwerven. Bij terugkeer op de ranch kunt u deelnemen aan tal van spannende activiteiten met de getrainde gidsen, en eindig uw dag met een ontspannen overnachting in uw eigen luxe tipi of huisje.

U kunt genieten van de all-inclusive faciliteiten en service van topkwaliteit die Mustang Monument te bieden heeft. Ervaringen zijn volledig klantgericht, maar u kunt ook kiezen voor: outdoor safari, schieten, touwenparcours, abseilen, en het luisteren naar verhalen over het Amerikaanse erfgoed en het Wilde Westen. De high-end service, luxe voorzieningen, en de mogelijkheid om in verbinding te staan met de natuur is een eenmalige ervaring. Alle gasten verlaten het domein voldaan, in de wetenschap dat hun verblijf bij Mustang Monument, een van de beste luxe eco-resorts in het land, direct bijgedragen heeft aan het behoud van de wilde Mustang.

Prijzen vanaf US$1,200 per tipi per nacht

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!