Beleving

Rooftops met een view!

We presenteren u zes hotels met een unieke rooftopbar: een bar op het dak met een verbluffend zicht, heerlijke cocktails, loungestoelen en (waarom ook niet) een verfrissend zwembad ... Of het nu over Helsinki of Mallorca gaat, een rooftopbar is een fijne afsluiter van de dag verzekerd!
 

ATHENS WAS (Athene)
Op de zesde etage van dit hotel, kijkt u ongestoord uit over de Acropolis (u kan hem bijna aanraken), het Parthenon en het Olympische stadion. U kan er heerlijk genieten van Mediterraanse keuken in het bijhorende restaurant, terwijl u een selfie met de Acropolis post. 

HOTEL LAMEE (Wenen)
Dit hotel ligt vlak in het centrum van Wenen, met zicht op de St. Stephan-kathedraal. In 'The Roof' worden frisse, zomerse cocktails opgediend. 

STANDART HOTEL (Moskou)
Het 'Tres Restaurant', negen hoog boven Pushkin Square, heeft zijn ligging goed uitgekozen. U geniet er van de skyline over de Russische hoofdstad in een verrassend sfeervol, modern design. 

PURO OASIS URBANO (Palma de Mallorca)
Met lounges, dagbedden, een klein zwembad en heerlijke chill-outmuziek, is de roofopbar van Puro Oasis Urbano iets voor wie de  kosmopolitische vibe wil opsnuiven. Een licht, maar gesmaakt contrast met het historische kwartier van de stad er vlak onder. 

KLAUS K (Helsinki)
Er is het 'Sky Terrace', op koude winterdagen aangenaam verwarmd, en de Sky Loft. Helsinki van bovenaf is nog beter vanaf Klaus K!

OVALO SOUTHSIDE (Hong Kong)
Eindigen doen we met één rooftopbar buiten Europa. De erg ruime skybar van Ovalo Southside  is ontworpen en vormgegeven door lokale artiesten. Het panorama verzekert u van een zicht over Aberdeen Promenade, Deep Water Bay en Ocean Park.