Beleving

Glamping op het dak van de wereld

'The Ultimate Travelling Camp' laat zich het best omschrijven als exclusief, luxueus kamperen in India. De drie lodges combineren het nomadische bestaan met een superieur luxueus comfort, glamping avant la lettre. De kampen bevinden zich in de complete afzondering, u bent hier dus gegarandeerd alleen. Vanuit uw tent hebt u een ongehinderd 'front row' panorama over de prachtige, adembenemende omgeving. Het is even nostalgisch terugkeren naar de tijden van Brits-India.

De drie kampen 

Op dit moment zijn er drie kampen op twee verschillende locaties: twee in Ladakh (nabij de grens met Tibet) en ééntje in het meer oostelijk gelegen Nagaland, tegen Myanmar aanschurkend. 

 • Cahmba Camp  (Thiksey, Ladakh), open van mei/ juni tot september / oktober
  gelegen op 30 minuten van de luchthaven van Leh
  Dit kamp bevindt zich vlak boven de Indus-vallei langs de Leh-Manali weg, in de schaduw van het Thiksey Monastery. Het kamp ligt op 3.500 meter hoogte. 
 • Chamba Camp (Diskit, Ladakh), open van mei/ juni tot september / oktober
  Dit kamp bevindt zich in Diskit, hoofdplek van de Nubra Valley. U bevindt zich hier op 3.144 meter hoogte.
 • Kohima Camp (Nagaland), open in november en december 
  Dit kamp bevindt zich op 2.000 meter hoogte, nabij Japfu Mountain Range. 
  Dit hotel leent zich perfect voor het bijwonen van het lokale Hornbill Festival in Kisama.

 

Accommodatie

De tenten zijn met het grootste mogelijke oog voor detail afgewerkt. Elke tent beschikt over een houten bed, terras, kluisje, airco, minibar, badkamer, haardroger en verschillende accessoires. Elke kamer beschikt bovendien over een eigen privé-butler. 

Faciliteiten

Er zijn, op elke locatie, twee kamertypes waaruit u kan kiezen: de Luxury Suite Tent (voor maximaal 3 personen) en de Presidential Suite Tent (tot 4 personen). Naast de tenten zijn er ook een Reception Tent met lobby, een Dining Tent (dineren kan zowel binnen als buiten), een bib en een shop. De kampen in Ladakh beschikken ook over (beperkt toegankelijke) wifitoegang. Elk kamp is voorzien van een 24h bewaking en op de beide locaties is ook een on-site dokter aanwezig in geval van nood. Wilt u vanuit het kamp op verkenning, dat kan: in elk kamp is er een auto ter beschikking om exursies te maken; de experts ter plekke helpen u graag verder met de uitwerking hiervan. 

To do!

In de omgeving van elk van de kampen is er een groot aanbod aan activiteiten om te doen: u kan er fietsen over 's werelds hoogst berijdbare routes, kameelrijden in de zandduinenvogels spotten, een tocht langs de kloosters in de buurt ondernemen, enkele lokale stammen een bezoekje brengen, trektochten doen, een demo horse polo bijwonen, boogschieten, raften op de Indus, ... 

 

Samengevat: meer glamping dan dit, kan niet! De tenten zijn top, de omkadering prima, de setting is magisch en het aanbod heel uitgebreid. Verken Noord-Indië in stijl met deze tenten en u bent verkocht!

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!