Reisverslag

Biarritz fantastique!

Bezocht door: Hilde

Biarritz, wat een welkome verrassing, een uitnodiging van Leading Hotels of the World voor Grand hotel du Palais in Biarritz ? Ik moet niet lang nadenken. Ik ben nog nooit in het hotel geweest en Biarritz is van mijn kindertijd geleden...ben benieuwd.

Vroege aankomst op zaterdagmorgen bij uiterst aangename temperaturen voor de maand oktober. Ons programma begint pas na de middag, ik ga voor een wandeling, en ik kom terug, verrukt … Ik ben verliefd, onmiddellijk duidelijk. De troeven van de stad : de zee, bij momenten erg ruw, met zijn schitterende rotsen, moedige surfers, de lucht, het licht, de grandeur van een klasse kuststad maar met een heel aanwezige geschiedenis, gastronomie en wijn, mooie winkels,...  genieten is hier uitgevonden als je het mij vraagt.

Grand hotel du Palais, een absolute must voor uw verblijf, brengt u meteen terug in de tijd van Napoleon en Eugenie, dit heeft men uitstekend bewaard, het hotel is eigendom van de stad en wordt uitgebaat door Belmond (Orient-Express), moet ik nog iets toevoegen ? Een geweldig surplus was een off road parcours in 'Les pays Basques' . Hier doet men grote inspanningen om de authenciteit te bewaren, en de Bask zelf, terecht, oh zo trots ! Kortom, voor herhaling vatbaar, het is echt eens iets anders... PS: ik ben niet snel verliefd 

Praktisch :
vliegen op Biarritz of op Bilbao

Troeven :
- kust en klimaat
- golf bestemming
- baskenland
- heerlijke gastronomische keuken

Aanbevolen combinaties :
- met Bilbao en/of San Sebastian
- met Bordeaux

TERUG NAAR REISVERSLAGEN

Fotoboek

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!