Reizen op uw maat

Grand Tour of the East: Canada

Deze uitgebreide rondreis brengt u tot bij de hoogtepunten van de provincies Ontario en Quebec. breng een bezoek aan de wereldberoemde Niagara Falls, ontdek de historisch steden of verken dit prachtige gebied vanop het water. Maak tijd voor een mooie wandeling of een kanotocht in het Mauricie National Park. Volg de panormaische route naar Tadoussac, een bekende vertrekplaats voor walvissenexpeditie, en geniet van de prachtige, grillige kustlijn rond Percé. 

Duur: 15 dagen
Prijs op aanvraag
Programma volledig aan te passen naar smaak van de klant

Inbegrepen

 • 1 overnachting in hotel The Strathcona
 • 1 overnachting in hotel Old Stone Inn
 • 1 overnachting  in hotel The Athlone Inn
 • 1 overnachting in hotel Lord Elgin
 • 2 overnachtingen in hotel Lac à l’Eau Claire
 • 2 overnachtingen in hotel Chicoutimi
 • 1 overnachting in hotel Le Beluga
 • 1 overnachting in hotel Petit Berger
 • 2 overnachtingen in hotel Manoir d’Auteuil
 • 2 overnachtingen in hotel Le Relais Lyonnais

Niet inbegrepen

 • Internationale vluchten
 • Alle maaltijden niet vermeld in het programma
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Verzekeringen

Programma

Dag 1 Toronto

Aankomst in Toronto. Ophalen van de bagage. Ophalen van de huurwagen aan de luchthaven. Overnachting in hotel The Strathcona.

Dag 2 Toronto – Niagara Falls

Ontbijt in het hotel (niet inbegrepen). Rit van Toronto naar de Niagara Falls (+- 1h34 rijden). Overnachting in hotel Old Stone Inn.

Dag 3 Niagara Falls – Ganaoque (1000 eilanden)

Ontbijt in het hotel (niet inbegrepen). Rit van Niagara Falls naar Gananoque (+- 4h24 rijden). Overnachting in hotel The Athlone Inn op basis van kamer en ontbijt.

Dag 4 Gananoque – Ottawa

Ontbijt in het hotel (inbegrepen). Rit van Gananoque naar Ottawa (+- 2h14 rijden). Overnachting in hotel Lord Elgin.

Dag 5 Ottawa – St. Alexis-des-Monts (La Mauricie PN)

Ontbijt in het hotel (niet inbegrepen). Rit van Ottawa naar St. Alexis-des-Monts (+- 4h46 rijden). Overnachting in hotel Lac à l’Eau Claire.

Dag 6 St. Alexis-des-Monts

Ontbijt in het hotel (niet inbegrepen). Vrije dag in het nationaal park van La Mauricie. Overnachting in hotel Lac à l’Eau Claire.

Dag 7 St. Alexis-des-Monts – Saguenay (Lac St. Jean)

Ontbijt in het hotel (niet inbegrepen). Rit van St. Alexis-des-Monts naar Saguenay (+- 4h05 rijden). Overnachting in hotel Chicoutimi.

Dag 8 Saguenay

Ontbijt in het hotel (niet inbegrepen). Vrije dag om de regio van Saguenay en Lac St. Jean te ontdekken. Overnachting in hotel Chicoutimi.

Dag 9 Saguenay – Tadoussac 

Ontbijt in het hotel (niet inbegrepen). Rit van Saguenay naar Tadoussac (+- 2h43 rijden). Overnachting in hotel Le Beluga.

Dag 10 Tadoussac – La Malbaie (Region de Charlevoix)

Ontbijt in het hotel (niet inbegrepen). Rit van Tadoussac naar La Malbaie (+- 1h22 rijden). Overnachting in hotel Petit Berger.

Dag 11 La Malbaie – Quebec 

Ontbijt in het hotel (niet inbegrepen). Rit van La Malbaie naar Quebec (+- 2h21 rijden). Overnachting in hotel Manoir d’Auteuil op basis van kamer en ontbijt.

Dag 12 Quebec

Ontbijt in het hotel (inbegrepen). Vrije dag om Quebec te verkennen. Overnachting in hotel Manoir d’Auteuil op basis van kamer en ontbijt.

Dag 13 Quebec – Montreal 

Ontbijt in het hotel (inbegrepen). Rit van Quebec naar Montreal (+- 3h10 rijden). Overnachting in hotel Le Relais Lyonnais op basis van kamer en ontbijt.

Dag 14 Montreal 

Ontbijt in het hotel (inbegrepen). Vrije dag om Montréal te verkennen. Overnachting in hotel Le Relais Lyonnais op basis van kamer en ontbijt.

Dag 15 Montreal

Ontbijt in het hotel (inbegrepen). Vrije dag om Montréal te verkennen. Rit naar de luchthaven van Montréal. Inleveren van de huurwagen aan de luchthaven. Check-in voor de vlucht naar huis.

Interesse in deze trip?

Neem gerust contact op. Samen werken we een passend voorstel voor u uit.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!