Reizen op uw maat

Mysterieus Vietnam & Cambodja

Duur: 11 dagen
Prijs op aanvraag
Programma volledig aan te passen naar smaak van de klant

Inbegrepen

  • Maaltijden zoals vermeld in het programma
  • 2 overnachtingen in hotel Sofitel Legend Metropole
  • 4 overnachtingen in hotel Evason Ana Mandara
  • 2 overnachtingen in hotel Park Hyatt
  • 2 overnachtingen in hotel Heritages Suites

Niet inbegrepen

  • Internationale vluchten
  • Alle maaltijden niet vermeld in het programma

Programma

DAG 1 HANOI

Aankomst op de luchthaven van Hanoi. Onthaal door de lokale agent en transfer naar het hotel. Bij aankomst, check-in. Overnachting in het Sofitel Legend Metropole hotel.

DAG 2 HANOI

Ontbijt in het hotel. Vrije voormiddag. In de namiddag doet u een halve dag tour doorheen Hanoi. U bezoekt de Temple Of Literature, One Pillar Pagoda en Old Quarter. Later deze namiddag bezoekt u het waterpoppentheater. Overnachting in het Sofitel Legend Metropole hotel.

DAG 3 HANOI – NHA TRANG

Ontbijt in het hotel. De lokale agent zal u oppikken aan het hotel voor de transfer naar de luchthaven. Aankomst te Nha Trang. Onthaal door de lokale agent en transfer naar uw hotel. Overnachting in het hotel Evason Ana Mandara.

DAG 4-6 NHA TRANG

Ontbijt in het hotel. Vrij verblijf. Overnachting in het hotel Evason Ana Mandara.

DAG 7 NHA TRANG – HO CHI MINH

Ontbijt in het hotel. U wordt opgehaald aan het hotel voor de transfer naar de luchthaven. Aankomst te Ho Chi Minh. In de namiddag doet u een stadstour doorheen Ho Chi Minh waarbij u een bezoek brengt aan het museum van de oorlogsmisdaden tegen Vietnam, het Herenigingpark en het hoofdpostkantoor. Nadien rijdt u naar Cholon, het Chinese deel van de stad, waar u de Thien Hau Pagode bezoekt. Overnachting in het Park Hyatt hotel.

DAG 8  HO CHI MINH – CU CHI – HO CHI MINH

Ontbijt in het hotel. Vandaag doet u een halve dag excursie naar de Cu Chi tunnels. De rest van de dag vrij. Overnachting in het Park Hyatt hotel.

DAG 9  HO CHI MINH – MEKONG – HO CHI MINH – SIEM REAP

Ontbijt in het hotel. Deze morgen vertrekt u vroeg uit uw hotel richting Cai Be. Cai Be is gelegen in het hart van de Mekong delta. U scheept in op een jonk boot. U brengt een bezoek aan de drijvende markt van Cai Be en een lokale fabriek waar ze rijst, popcorn en kokosnootsnoepjes vervaardigd worden. De lunch neemt u in een lokaal restaurant. Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Siep Reap. Aankomst in Siem Reap. Onthaal en transfer naar uw hotel. Overnachting in hotel Heritage Suites.

DAG 10 SIEM REAP

Na het ontbijt in het hotel bezoekt u deze morgen de site van Angkor Thom. Na het bezoek aan Angkor Thom, bezoekt u de Bayon tempel. ’s Middags staat de tempel van Ta Prohm en Angkor Wat op het programma. Terugrit naar uw hotel. Overnachting in hotel Heritage Suites.

DAG 11 SIEM REAP – HANOI

Ontbijt in het hotel. Vrije dag. Transfer van het hotel naar de luchthaven voor de vlucht naar Hanoi. Transfer voor uw vlucht naar huis.

Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. Stuur hen gerust een mailtje


Bekijk ons volledige team
Bekijk ons volledige team
Bekijk ons volledige team
Bekijk ons volledige team
Bekijk ons volledige team

Interesse in deze trip?

Neem gerust contact op. Samen werken we een passend voorstel voor u uit.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!