Reizen op uw maat

Oman, op zoek naar de woestijn

Duur: 12 dagen
Prijs op aanvraag
Programma volledig aan te passen naar smaak van de klant

Inbegrepen

 • 1 overnachting in hotel Al Bustan Palace Muscat
 • 1 overnachting in hotel Carapace Turtle Resort
 • 1 overnachting in het Desert Nights Camp Wahibah Sands
 • 1 overnachting in hotel Falaj Daris Hotel Nizwa
 • 8 overnachtingen in hotel The Chedi Muscat
 • BTW en lokale taksen

Niet inbegrepen

 • Persoonlijke uitgaven
 • Visumkosten Oman (ter plaatse te regelen, ca. 10 Eur)
 • Maaltijden en dranken
 • Persoonlijke verzekeringen
 • Fooien
 • Alle niet vermelde diensten

Programma

DAG 1  Muscat

Aankomst in Muscat. Onmiddellijk na de aankomst wisselt u best geld. Hiermee kunt u het visum voor Oman aankopen. Met het betaalbewijs gaat u naar de immigratiedienst, die dan direct het visum stempelt. Transfer naar het hotel. Overnachting in hotel Al Bustan Palace in een Deluxe Mountain View kamer op basis van kamer en ontbijt.

DAG 2  Muscat – Ras al Jinz

Ontbijt in het hotel. Afspraak met uw chauffeur/gids en vertrek per 4x4 (genre Toyota Land Cruiser)  langs de kustroute naar Sur. Onderweg bezoekt u The Sinkhole, Tiwi met zijn White Beach, Wadi Shab, de ruïnes van de spookstad Qalhat en de scheepswerven van Sur (waar op heden wel geen grote projecten meer op stapel staan). Voorziene lunch. Daarna gaat het verder naar Rass al Jinz, het meest westelijke punt van Oman. Check-in in het Carapace hotel. ’s Avonds kunt u de broedende zeeschildpadden gaan bekijken. Overnachting in het Carapace Turtle Resort in een dubbele kamer op basis van kamer en ontbijt.

DAG 3  Ras Al Jinz  – Wahibah Sands

Ontbijt in het hotel. ’s Ochtends kunt u de jonge schildpadden bewonderen, en een bezoek brengen aan Al Kamil, Wadi Bani Khalid en Al Mintirib, alvorens door te rijden naar Wahibah Sands. Diner en overnachting in het Desert Nights Camp in een deluxe tent op basis van half pension.

DAG 4   Wahibah Sands – Nizwa

Ontbijt in het kamp. ’s Morgens vertrek per 4x4 naar Nizwa met bezoeken aan Nizwa met zijn indrukwekkende fort en soek, Bahla en Jabreen. Check-in in het Falaj Daris Nizwa hotel. Overnachting in een standaard kamer op basis van kamer en ontbijt.

DAG 5  Nizwa – Djebel Shams – Muscat

Ontbijt in het hotel. Vroeg vertrek naar Nizwa, zodat u kunt kennismaken met de drukke vrijdagmarkt. Op ongeveer 50 km van Nizwa bezoekt u ook het charmante dorpje Misfah. Het is tegen een steile bergflank aangebouwd, zodat het water van de falaj via kanaaltjes, bruggetjes en watervallen doorheen heel het dorp stroomt. Voorziene lunch. Nog eens 30 km brengen u via Wadi Ghul naar de top van Djebel Shams. Terugkeer naar Muscat. Check-in in het hotel The Chedi. Overnachting in The Chedi in een dubbele Serai kamer op basis van kamer en ontbijt.

DAG 6   Muscat

Ontbijt in het hotel. Halve dag voor een begeleid bezoek aan Muscat. U bezoekt de grote moskee, de soek van Muttrah, het paleis van de sultan en komt ook voorbij de forten van Jalali en Mirani in het oude centrum. Vrije middag. Overnachting in The Chedi in een dubbele Serai kamer op basis van kamer en ontbijt.

DAG 7-11 Muscat

Ontbijt in het hotel. Vrije dagen in Muscat. Overnachting in The Chedi in een dubbele Serai kamer op basis van kamer en ontbijt.

DAG 12  Muscat

Ontbijt in het hotel. Check-out en transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Interesse in deze trip?

Neem gerust contact op. Samen werken we een passend voorstel voor u uit.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!