Reizen op uw maat

Reis van de Indische Maharadja

Herbeleef op een adembenemende manier het mysterie, de romantiek, de intriges en de grootsheid uit vervlogen tijden. Reis als een Maharadja naar de forten en paleizen van Rajasthan en verblijf in de sprookjesachtige Oberoi Hotels.

Duur: 9 dagen
Prijs op aanvraag
Programma volledig aan te passen naar smaak van de klant

Inbegrepen

 • Vlucht Brussel – Delhi h/t met Jet Airways
 • Luchthaventaksen
 • Lokale vlucht Udaipur – Delhi
 • Alle transfers per voertuig (met airco)
 • Maaltijden zoals vermeld in het programma (B=ontbijt, L=lunch, D=diner)
 • 2 overnachtingen in hotel The Oberoi in een deluxe room in Delhi
 • 2 overnachtingen in hotel The Oberoi Amarvillas in een premier room in Agra
 • 2 overnachtingen in hotel The Oberoi Rajvillas in premier room in Jaipur
 • 2 overnachtingen in hotel The Oberoi Udaivillas in premier room in Udaipur
 • Day use van the The Oberoi in een deluxe room in Delhi
 • Begeleiding van een lokale Engelstalige gids
 • Toegangsgelden tijdens de excursies

Niet inbegrepen

 • Dranken en persoonlijke uitgaven
 • Reisverzekeringen
 • Luchthaventaksen ter plaatse te betalen
 • Niet vermelde diensten
 • Optionele activiteiten

Programma

DAG 1 Brussel – Delhi

Per rechtstreekse lijnvlucht Jetairways naar Delhi. Aankomst en verwelkoming.

DAG 2 Delhi

Delhi is het grootste deel van zijn lange geschiedenis bestuurscentrum van Indiase rijken geweest en is de huidige hoofdstad van India. De metropool telt ruim 12 miljoen inwoners en is het verkeersknooppunt voor Noord-India. Verspreid door de stad zijn nog steeds vele bouwwerken te vinden die herinneren aan de vroegere heersers. In de kronkelige straatjes gonst het van de bedrijvigheid. De stad heeft het grootste politieke centrum van het land en is het grootste handelscentrum van noordelijk India. Dit is een gevolg van de migratie van mensen uit heel het land, de snelle ontwikkeling en verstedelijking in combinatie met een relatief hoog gemiddeld inkomen. Tevens is het een cultureel centrum met universiteiten, theaters, musea, galerieën en historische bouwwerken uit de Mughal tijd. Er zijn veel etnische groepen en culturen vertegenwoordigd in Delhi waardoor het een kosmopolitische stad is met een gevarieerd karakter. De stad is de thuishaven van meer dan 160 ambassades, bijgevolg leven er ook een groot aantal buitenlanders in Delhi.
Bezoek aan Old-Delhi: o.a. Jama Mashid moskee, rit per rickshaw door Chandni Chowk (Zilverstraat), langs het Rode Fort en Raj Ghat waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd. In de namiddag bezoek aan New-Delhi : o.a. Qutab Minar, het graf van Humayun, het eerste tuingraf en inspiratiebron voor vele musea; Qutub Minar, de grootste stenen minaret van India.

DAG 3 Delhi – Agra

Rit naar Agra. Rest van de dag is vrij om te genieten van uw hotel. India's meest opwindende bestemming, de Taj Mahal heeft geen introductie nodig. Haar ongerepte schoonheid is ongeëvenaard en hoe meer u er naar kijkt, hoe meer het u boeit. Er is echter meer in Agra te ontdekken dan de Taj. Er zijn nog monumenten waar mooie verhalen achter zitten, zoals het Rode Fort.

DAG 4 Agra

Bij zonsopgang bezoekt u de Taj Mahal (gesloten op vrijdag). Terug naar het hotel voor het ontbijt en rust. In de namiddag bezoekt u het Rode Fort, een mooi staaltje van Moghol architectuur.

DAG 5 Agra – Fatehpur Sikri – Jaipur

Rit naar Jaipur met onderweg bezoek aan Fatehpur Sikri. Fatehpur Sikri de verlaten rode zandstenen stad werd gebouwd door de grote Mughal keizer Akbar in de late 16de eeuw. Hij experimenteerde zowel met architectuur als met kunst. Kort nadat het werd gebouwd en toen de lokale putten kwamen droog te staan werd het al gauw verlaten. Vandaag de dag is Fatepur Sikri nog steeds een verlaten stad, maar de innerlijke citadel is perfect bewaard gebleven.

DAG 6 Jaipur

Voormiddag bezoek aan Amber Fort (per jeep),  gevolgd door  een bezoek aan City Palace, Jantar Mantar Observatorium en het museum. U rijdt voorbij het Hawa Mahal, ook gekend als Paleis der Winden. De namiddag is vrij om te genieten van het hotel en wordt u een verrassing aangeboden. ’s Avonds maakt u een tocht per rickshaw door de bazar van Jaipur. Deze stad is nog steeds dé plaats in India om zilver, edelstenen en prachtig bewerkte stoffen te kopen.

DAG 7 Jaipur – Udaipur

Rit naar Udaipur en rest van de dag vrij. Udaipur is de meest romantische stad van Rajasthan. Wie er ronddwaalt stuit overal op sprookjesachtige paleizen, elegante tempels en aantrekkelijke parken. De mannen hebben kleurige tulbanden op en de vrouwen dragen prachtig gekleurde sari's en vele sieraden. De vele meren geven deze stad een uitgesproken groen karakter.

DAG 8 Udaipur

Na het ontbijt bezoekt u het City Palace dat qua omvang het Windsor Castle in Engeland naar de kroon steekt. Eveneens ziet u de Jagdish Tempel en de tuinen van Saheliyon Ki Bari. Tegen zonsondergang maakt u een idyllische boottocht op het Pichola meer met een prachtig zicht over Jag Mandir en het City Palace (afhankelijk van het waterniveau in het meer).

DAG 9 Udaipur – Delhi

Rustig ontbijt. Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Delhi, waar een kamer ter beschikking staat tot 21u. Later transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

DAG 10 Delhi – Brussel

Heel vroeg in de ochtend terugvlucht naar Brussel.

Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. Stuur hen gerust een mailtje


Bekijk ons volledige team
Bekijk ons volledige team
Bekijk ons volledige team
Bekijk ons volledige team
Bekijk ons volledige team

Interesse in deze trip?

Neem gerust contact op. Samen werken we een passend voorstel voor u uit.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!