Wat doen we?

 

World of Travel laat mensen al 15 jaar wereldwijd proeven en begrijpen. Wij bieden voor ieder op maat en aan eigen tempo reizen aan naar de mooiste plekken op aarde. Want reizen mag dan wel doen dromen, het vergt ook een gedegen kennis van de bestemming en de weg erheen. We zijn immers niet allemaal Christoffel Columbus. Daarom hebben onze vakmensen het ontdekken voor hun rekening genomen. Zo kan u dadelijk optimaal genieten.

Wat ons uniek maakt ...

World of Travel werd opgericht in 1998 door Hilde en Patrick De Vos. Sindsdien is het uitgegroeid tot een middelgroot bureau met een tiental medewerkers, elk met zijn specialiteiten.
Het team vertegenwoordigt decennia gezamenlijke praktijkervaring. Tegelijk biedt World of Travel alle voordelen van een kleinschalige structuur: persoonlijke service, reactiesnelheid, prijs-kwaliteitverhouding...

Een onafgebroken leerproces

Ondanks de aanwezige ervaring, blijft het team zijn expertise voortdurend aanscherpen aan de hand van technische bijscholingen, het bijwonen van workshops en het bezoeken van vakbeurzen. Elke medewerker maakt jaarlijks een tweetal studiereizen om de kennis te verbreden. Vrijwel alle wereldwijde bestemmingen - ook minder courante - worden op die manier ter plaatse geprospecteerd om met kennis ter zake u te kunnen voorbereiden en inlichten op uw droomreis.
Deze kennis is van onschatbare waarde voor de klant. World of Travel weet voor elke locatie wat er al dan niet mogelijk is, welke kwaliteit de hotels bieden, welke excursies echt de moeite lonen... Op basis hiervan kunnen we gericht advies verstrekken op maat van de specifieke verwachtingen van elke klant.

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Heeft u een vraag?

Aarzel niet ons te contacteren.
Dit kan op +32 56 24 38 80
of info@worldoftravel.be

Onze medewerkers zijn ook persoonlijk te bereiken. Hun gegevens vindt u op de team pagina.

Of kom gewoon langs. Een routeplan vindt u op onze contactpagina.